Naar de inhoud

Zakelijk speeddaten, video speeddaten en netwerken

Heeft u een (online) evenement te organiseren en denkt u dat speeddaten hiervoor een uitstekend instrument kan zijn? Zakelijk speeddaten wordt vaak ingezet voor kennismakingen tussen afdelingen, verbetering van samenwerking tussen interne of externe partijen, introductiedagen, digitale beursvloeren, werving- en selectiedagen, als onderdeel tijdens een netwerkbijeenkomst en overige ontmoetingen. Zie ook onze internationale website over Video Speed Dating for Businesses.

Zakelijk Speeddaten is daarnaast mediageniek en kan een perfect instrument zijn om uw bijeenkomst eens goed in de schijnwerpers te zetten.

FlitsDateŽ heeft de afgelopen 21 jaar vele maatwerk speeddates verzorgd voor kleine tot grote bedrijven en instellingen tegen een gunstige prijs.

Zakelijk speeddaten is de perfecte manier om efficiënt te netwerken

Veel bedrijven beschouwen tegenwoordig het zakelijk speeddaten als meest doeltreffende netwerkbijeenkomst. Er ontstaat meer begrip voor elkaars werk, men staat open voor de nieuwe contacten en het ondersteunt het beoogde doel van de bijeenkomst. Verder vinden veel deelnemers deze activiteiten een leuke onderbreking van een congres of bijeenkomst. Eventueel kunnen bijzondere opdrachten, spellen of oefeningen worden toegevoegd.

Wat is zakelijk speeddaten en kan FlitsDate voor u betekenen?

FlitsDateŽ heeft inmiddels al veel bedrijven en bureaus geholpen bij het organiseren van geslaagde bijeenkomsten. In onze brochure krijgt u een volledig beeld van alle mogelijkheden op dit gebied.

Download hier de brochure als checklist voor een geslaagd evenement

FlitsDate heeft een zusterbedrijf gespecialiseerd in bedrijfsevenementen

Onze kennis stopt niet bij enkel Speeddaten. Activity Company is een zusterbedrijf van FlitsDateŽ gespecialiseerd in bedrijfsuitjes. Wij zijn dus sterk in deze branche vertegenwoordigd.

Specialist in Online Video Speeddaten

Ons IT-team heeft een Video Speeddate systeem ontwikkeld welke wij in kunnen zetten voor zakelijke Video Speeddates. Dus ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Het systeem begeleidt het gehele speeddate proces en zorgt dat de deelnemer automatisch naar de volgende gesprekspartner gaat als de tijd om is. Stel een deelnemer komt niet opdagen, dan zal het systeem deze persoon niet indelen. Het is veel sturender dan Zoom of Teams en echt gemaakt voor op Online Speeddaten.

Ons systeem is flexibel in te zetten, wij zorgen voor maatwerk e-mails naar de participanten waarbij ook uw info kan worden verwerkt. We kunnen ervoor zorgen dat de partijen die het beste bij elkaar passen (halen/brengen) alleen met elkaar in gesprek komen. Ook kunnen wij meerdere speeddate evenementen parallel laten plaatsvinden.

Heeft u interese, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

In Amsterdam ArenA werd de grootste zakelijke speeddate in Nederland gehouden


FlitsDateŽ organiseert Zakelijke Speeddate evenementen voor groot en klein. VAZO wilde zijn 30-jarige Jubileumfeest groots vieren. Daarom heeft FlitsDate succesvol de grootste Business speeddate in Amsterdam verzorgd in de ArenA!

Vooraf gaven de deelnemers aan wat voor werknemer/ondernemer ze zijn aan de hand van de favoriete positie in een voetbalwedstrijd (spits, keeper, verdediger, centrale middenvelder, of meer als trainer, verzorger). Op basis van de antwoorden werden de deelnemers met elkaar in contact gebracht tijdens het speeddaten op het heilige gras.

Erben Wennemars aanwezig tijdens het zakelijke speeddate-event

CTCM congres in Maastricht

Dat zakelijk speeddaten ook in een kleine, gemoedelijke setting kan werd wel bewezen tijdens het congres van het Clinical Trial Center Maastricht (CTCM). FlitsDate organiseerde voor het CTCM een speeddate als workshop met een beperkt aantal deelnemers. Artsen, studenten, onderzoekers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven kwamen in de fraaie St. Janskerk in Maastricht met elkaar in gesprek en breidden zo hun netwerk uit. Daarnaast leiden een host van Flitsdate een spel, gebaseerd op het van televisie bekend 1 tegen 100 en passend bij het CTCM.TEVA pharma Nederland

Er werken ruim 46.000 medewerkers bij TEVA pharma. Om de interne samenwerking te optimaliseren heeft FlitsDate voor een aantal afdelingen een groots speeddating event georganiseerd; speed netwerken.

Ivo Opstelten bij Teva tijdens het zakelijke speeddate event
Toenmalig minister Justitie en Veiligheid Ivo Opstelten sprak tijdens het event.
Tijdens het zakelijke speeddaten
Dankzij de flexibele karakter van FlitsDateŽ zakelijk speeddaten is het in vrijwel iedere omgeving mogelijk om in hoog tempo doeltreffend te netwerken.


Zakelijk speeddaten voor de Young Professionals van DACTFlitsDate organiseert ook zakelijke speeddates voor kleinere groepen, zoals bij DACT. Een van de pijlers van DACT (Dutch Association of Corporate Treasurers) is netwerken, zodat het zijn leden een professioneel, hoogwaardig netwerk kan bieden. Als aftrap van het nieuwe netwerkgroep ’DACT Young Professionals’ heeft FlitsDate het zakelijke speeddaten verzorgd.

De leden maakten in hoogtempo kennis met elkaar door middel van korte gesprekken in de 1-op-1-sessies. Tijdens de afsluiting van de avond werd stamppot gegeten en konden de deelnemers verder informeel kennismaken.

Speeddating als publiciteitsstunt voor de Nederlandse Spoorwegen

Om de opening van de nachtlijn Rotterdam-Gouda-Utrecht te vieren heeft de Nederlandse Spoorwegen aan FlitsDate gevraagd om in de trein diverse speeddates te organiseren.

De NS wilde tijdens dit unieke evenement op het spoort benadrukken dat het reizen met de trein uitstekend is om nieuwe mensen te ontmoeten.

Overige zakelijke speeddate events door FlitsDate

FlitsDate heeft nog vele andere zakelijke evenementen georganiseerd, zoals voor deze organisaties:

 • Stichting Rechtspraak Amsterdam,
 • Pathé Rembrand Utrecht, Leiden en Den Haag,
 • Alumni vereniging VBI KPMG,
 • Autoriteit Financiële markten,
 • Wegener Media,
 • Enzovoorts.
 • Voor meer informatie, een offerte of het boeken van een zakelijk speeddate

  Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier of rechtstreeks per e-mail op maatwerk@flitsdate.nl.  Download hier de brochure zakelijk speeddaten.

  Neem contact met ons op via het contactformulier of per e-mail op maatwerk@flitsdate.nl of telefonisch op 088 - 23 22 478.