Naar de inhoud

3 Tips voor speeddaten

Op zoek naar tips voor speeddating? Zeker voor de mensen die nog nooit eerder aan deze vorm van speeddating hebben gedaan, zijn een paar praktische aanwijzingen welkom.

Nadat je je hebt ingeschreven voor het Speeddaten, kun je meteen het waardevolle boekje ’10 Speeddating tips’ downloaden, kosteloos.

Als voorproefje, zie hier alvast drie datingtips voor een leuke en geslaagde avond.

Speeddating tip 1. Neem jezelf niet te serieus

Humor komt keer op keer bij onderzoeken naar boven als positief punt als het om succesvol daten gaat. Probeer de ander dus aan het lachen te maken. Het beste is om jezelf en de situatie niet al te serieus te nemen.

Speeddating tip 4. Praat over je passies

Praat over de dingen die je graag doet of wat je plannen zijn. Enthousiast zijn over je dromen en passies steekt andere mensen aan.

Speeddating tip 9. Kleding

Je kunt het beste iets aantrekken waar jij je het prettigst bij voelt. Je moet je op je gemak voelen en je kunnen focussen op die ander. Maar let wel, de eerste indruk is het belangrijkst dus 'dress to impress'!

Overige handige tips voor het speeddaten

Wil je alle tips voor een plezierig avondje speeddating lezen? Je kunt het e-boekje ’10 Speeddating tips’ downloaden direct na inschrijving voor een van de events.

Schrijf je daarom in voor een speeddate evenement bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld in Speeddaten Amsterdam, Speeddaten Utrecht, Speeddaten Breda of Speeddaten Rotterdam. Genoeg keus, we houden immers single events in wel 22 grote steden in Nederland. Speeddaten agenda.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen!

Greep uit evenementen

 1. ma 27 mei
  20:00 uur
  Rotterdam Speeddaten 22-30 jaar, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Bijna voldoende vrouwen
 2. wo 29 mei
  20:00 uur
  Tilburg Speeddaten v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Nog plaats
 3. di 4 jun
  20:00 uur
  Enschede Speeddaten 40ers & 50ers, hoger opgeleiden 
  Laatste plaatsen! Laatste plaatsen!