Naar de inhoud

Speeddaten Zwolle

Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, biedt een gevarieerd nachtleven vol levendige bars, hippe clubs en authentieke Hollandse kroegen. Een stad waar je zeker de kans krijgt om tijdens het speeddaten in Zwolle interessante singles te ontmoeten.

Altijd iets interessants te ontdekken met je nieuwe date

Zwolle, met ongeveer 130.000 inwoners, is rijk aan cultureel erfgoed en telt vele rijksmonumenten. Onder hen bevinden zich het middeleeuwse Stedelijk Museum, de iconische Sassenpoort en de indrukwekkende Onze Lieve Vrouwetoren.

De stad heeft een historisch hart met een verleden van handel en scheepvaart. Het jaarlijkse Overijssels Filmfestival is een hoogtepunt in de culturele kalender van de stad. En wie heeft nog niet gehoord van Hedon, het levendige poppodium dat sinds de jaren '70 het muzikale kloppende hart van de stad vormt?

In Zwolle is er altijd iets nieuws en opwindends om te ontdekken. Na een avondje speeddaten zal er dan ook genoeg te doen zijn voor een onvergetelijke tweede date met je nieuwe match.

Kom speeddaten in Zwolle

Elke maand schrijven tal van singles zich in om te speeddaten bij FlitsDate. Hoewel de meeste deelnemers uit Zwolle zelf komen, trekken we ook veel mensen aan uit naburige steden en dorpen (zoals Deventer, Hattem, Dalfsen, enz.)

We zouden het geweldig vinden om ook jou te mogen begroeten bij een van onze speeddate evenementen. We garanderen je een avond vol plezier en wellicht de start van iets heel speciaals.

Speeddate Matchgarantie

Uniek in Nederland (wat is matchgarantie?)

Annulerings- en omboekings voorwaarden

Geld retour bij annulering (voorwaarden)

Kosten & speeddate korting

€ 29.98 (+ korting op volgende speeddates tot 50%)

Speeddating Matchmail

Binnen 24 uur

Speeddating extra's

Gratis welkomstdrankje + diverse hapjes

Speeddate locaties in Zwolle bij

Beautanica (Ossenmarkt 9), Bistro de Stadshoeve (Arendshorstlaan 23)

Mogen wij je binnenkort verwelkomen om te speeddaten? Kies hieronder je evenement en schrijf je in voor een heerlijk avondje uit.

Eerstkomende Speeddate evenementen in Zwolle
do 20 jun
20:00 uur
Speeddaten v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden  Vol! (op wachtlijst) Bijna voldoende vrouwen Beautanica Ossenmarkt 9, 8011 MR Zwolle
do 27 jun
20:00 uur
Speeddaten eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden  Laatste plaatsen! Laatste plaatsen! Bistro de Stadshoeve Arendshorstlaan 23, 8043 VE Zwolle
do 1 aug
20:00 uur
Speeddaten v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden  Nog plaats Nog plaats Bistro de Stadshoeve Arendshorstlaan 23, 8043 VE Zwolle
Speeddaten in Amersfoort, Enschede, Assen of compleet overzicht 22 steden

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen!

Greep uit evenementen

 1. wo 26 jun
  20:00 uur
  Tilburg Speeddaten v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Bijna voldoende vrouwen
 2. di 2 jul
  20:00 uur
  Enschede Speeddaten 40ers & 50ers, hoger opgeleiden 
  Laatste plaatsen! Laatste plaatsen!
 3. vr 5 jul
  20:00 uur
  Hilversum Speeddaten eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Nog plaats