Naar de inhoud

Speeddaten Leiden

Wil je speeddaten in Leiden? Dat kan, want wij organiseren geregeld speeddate events voor singles in de sleutelstad. Deze locatie is misschien wel een van de meest populaire speeddate-steden.

Wist je dat in deze stad ruim 120.000 mensen wonen? En ben je ook al bekend met het feit dat er ruim 3000 meer vrouwen dan mannen wonen? Toch is dat geen reden tot huiveren voor onze vrouwelijke singles.

We zorgen ervoor dat tijdens het speeddaten ongeveer even veel mannen als vrouwen zijn; de juiste balans.

Leiden, meer dan universiteits- of studentenstad

De Universiteit van Leiden is de oudste van het land; opgericht in het jaar 1575. Behalve veel studenten vind je uiteraard nog veel meer in Leiden.

De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis (textielindustrie) en oude binnenstad. De vele grachten, singels, hofjes en het grote aantal monumentale bouwwerken. De Burcht bijvoorbeeld, de Sint Pieterskerk en het Leidse Stadshuis. En heb je ooit wel eens de Hortus botanicus bezocht, de oudste botanische tuin van Nederland?

Daarom weten we zeker dat je originele dates kunt hebben met de match die je tijdens het komende speeddate evenement ontmoet....

Speeddaten in Leiden met singles uit de omgeving

Of je nu in Leiden woont of in de omgeving, je bent van harte welkom om te komen speeddaten. Dus beste single, ook als je uit Katwijk, Wassenaar of Oegstgeest komt!

De bereikbaarheid is goed. Vanaf het centraal station ligt op loopafstand de binnenstad, daar waar je kunt speeddaten bij De La Soul....

Speeddate Matchgarantie

Ja (wat is matchgarantie?)

Annulerings- en omboekingsvoorwaarden

Uniek in NL, geld retour bij annulering (voorwaarden)

Kosten & speeddate korting

Zie inschrijfpagina (+ korting op volgende speeddates tot 50%)

Speeddating Matchmail

Binnen 24 uur

Speeddating extra's

Gratis welkomstdrankje + diverse hapjes

Speeddate in Leiden bij


Mogen wij je binnenkort verwelkomen om te speeddaten? Kies hieronder je evenement en schrijf je in voor een heerlijk avondje uit.

Eerstkomende Speeddate evenementen in Leiden
Speeddaten in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of compleet overzicht 13 steden
4.7/ 5 92 Google reviews

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen!

Greep uit evenementen