Naar de inhoud

Ervaring: van speeddaten naar een romantische verloving

Eind 2013 deden Gwen en Jorn mee aan het speeddaten in Maastricht bij FlitsDate. Wat begon met een leuk, kort gesprekje tijdens het speeddaten, liep uit op een wederzijdse match en een vervolg date. En jazeker, uiteindelijk is dat contact uitgelopen op een relatie met een romantische verloving!

Dit is een van de vele succesverhalen waar wij echt blij van worden. Dus geniet mee van Gwens e-mail:

Speeddate ervaring van Gwen en Jorn


Beste Flitsdate,

Op 12 oktober 2013 heb ik op de Flitsdate in Maastricht Jorn ontmoet. Twee weken later hadden we onze eerste date in Sittard. We vonden elkaar zo leuk dat we sindsdien samen zijn. We zijn een paar maanden later al gaan samenwonen en zijn ontzettend gelukkig met elkaar.

Op 31 december j.l., op een heuvel onder een oude lindeboom, vlak voor het losbarsten van het vuurwerk, heeft Jorn mij ten huwelijk gevraagd! En ik heb ja gezegd! En nu zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor onze bruiloft in oktober!

We praten nog vaak over de Flitsdate. Precies een jaar erna zijn we bij de Bonhomme gaan eten; dat wordt waarschijnlijk een jaarlijkse traditie :) We zijn zo gelukkig dat we elkaar hebben kunnen ontmoeten die avond op 12 oktober. Daarvoor willen we jullie ontzettend bedanken. Zonder jullie hadden we elkaar waarschijnlijk nooit gekend!

Bijgevoegd is onze verlovingsfoto, waarop ook de lindeboom te zien is. Heel veel dank! Wij hopen dat nog veel mensen de liefde vinden op jullie avonden!

Liefs,

Gwen en Jorn


Deze ervaring met speeddaten liep uit op een huwelijksaanzoek onder een Lindboom (verloving)

Bedankt voor het delen van jullie prachtige succesverhaal! Het huwelijksaanzoek onder de oude Lindeboom tijdens de jaarwisseling, wat ongelofelijk romantisch!

Natuurlijk doen wij telkens ons uiterste best om de avonden gezellig en bijzonder te maken. Want uiteindelijk komen daar de mooiste relaties en huwelijken uit voort. Jullie ervaring geeft ons nog meer motivatie om leuke speeddate-avonden te blijven organiseren.

We wensen jullie een prachtig huwelijk in oktober en natuurlijk, veel geluk en plezier samen!

Voor alle singles:

Wil jij ook liefdesgeluk ervaren?

Kom dan gezellig speeddaten en proef van het liefdesgeluk net als vele andere speeddaters! We organiseren events door heel Nederland, er is altijd wel een event in de buurt. Onder andere in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Bekijk de complete FlitsDate agenda en schrijf je meteen in.

Wie weet ontmoet je binnenkort jouw toekomstige levenspartner. We heten je alvast van harte welkom.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen!

Greep uit evenementen

 1. ma 5 jun
  20:00 uur
  Maastricht Speeddaten 30-45 jaar, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Laatste plaatsen!
 2. ma 5 jun
  20:00 uur
  Amsterdam Speeddaten 25-35 jaar, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Laatste plaatsen!
 3. ma 12 jun
  20:00 uur
  Maastricht Speeddaten eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Bijna voldoende vrouwen