Naar de inhoud

Speeddate ervaring: van vrijblijvend speeddaten naar samen met vakantie

Geregeld ontvangen we succesverhalen en bedankjes. Niet alleen omdat speeddaten een gezellige avond betekent, het is ook een ideale manier om snel een goede partner te ontmoeten.

Zo ontvingen we laatst een e-mail waarbij een leuk stel hun fantastische speeddate-ervaring deelde. Dit is een succesverhaal dat ons blij maakt, geniet daarom mee met deze e-mail:

Van 'ik zie wel' tijdens het speeddaten naar samen met vakantie


Beste FlitsDate,

Wij hebben elkaar leren kennen bij het speeddaten in mei 2015, Breda. Beide gingen we voor het eerst speeddaten en met een instelling van 'ik zie wel'. Het was uiteindelijk echt een geweldig leuke avond.

We waren elkaars derde gesprek, het klikte en het was duidelijk een match. Daarom hebben we in de pauze onze telefoonnummers uitgewisseld en zijn we daarna gaan whatsappen. Een date afgesproken en diezelfde date nog heerlijk hand in hand door Delft gelopen :)!

We hebben het echt heel leuk samen, vandaar dat we binnenkort op vakantie gaan. Daar hebben we nu al zin in!

Liefs Nomi en Erik


Deze ervaring met speeddaten liep uit op een gezamenlijke vakantie

Bedankt voor de e-mail en het opsturen van de vakantiefoto later! Jullie hebben vast en zeker een heerlijke vakantie gehad samen. We hopen dat jullie veel van elkaar genieten.

Zoals Nomi en Erik elkaar hebben ontmoet, zo ontmoeten meer singles elkaar in hoog tempo dankzij speeddaten. Niet voor niets verzorgen wij met veel plezier dating events door heel Nederland.

Wil jij binnenkort ook gezellig speeddaten?

Natuurlijk! Kom daarom een keertje gezellig speeddaten. Wij verzorgen een leuke avond met veel singles. Met de mentaliteit 'ik zie wel' blijft de sfeer ontspannen en vrijblijvend, juist dat verhoogt de kans op een fantastische match.

Er is altijd wel een event in de buurt, de speeddate-agenda is volgepland. Je kunt bijvoorbeeld daten in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Breda (net zoals Nomi en Erik). Plus nog vele andere plaatsen in Nederland.

En wie weet ontmoet je tijdens het speeddaten wel jouw toekomstige partner!

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen!

Greep uit evenementen

 1. ma 5 jun
  20:00 uur
  Maastricht Speeddaten 30-45 jaar, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Laatste plaatsen!
 2. ma 5 jun
  20:00 uur
  Amsterdam Speeddaten 25-35 jaar, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Laatste plaatsen!
 3. ma 12 jun
  20:00 uur
  Maastricht Speeddaten eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Bijna voldoende vrouwen