Naar de inhoud

Vriendin - Zo vond ik mijn ware liefde

artikel Vriendin 
Leuk zijn ze h, de single mannen in (reis)maatje gezocht. Zit 'hij' er voor jou toch niet bij en wil je wel graag een date, probeer het dan eens op een andere manier. Wie weet vind je net als Tinka zo wel je prins op het witte paard.

"Ik zou die avond graag over willen doen"

Tinka (35): "Peter en ik zijn met elkaar in contact gekomen via FlitsDate. Ik vond het een hartstikke leuke manier om een heleboel verschillende beschikbare mannen te ontmoeten en ik zou het dan ook iedereen aanraden! Zelf was ik, nadat ik alweer een aantal jaren alleen was, wel toe aan toe aan wat mannelijk gezelschap. Maar omdat ik echt een vrouwenberoep heb ik ben verpleegkundige en niet meer zoveel uitga, kwam ik niet vaak leuke en beschikbare mannen tegen. Toen ik over flitsdaten hoorde, was ik direct enthousiast. Met flitsdaten krijg je de kans om op een avond met een stuk of twintig vrijgezelle mannen een kort gesprekje te voeren. Ik vond dat een leuke opzet. Bij internetdaten bijvoorbeeld, vind ik het een behoorlijk nadeel dat je veel tijd moet investeren zonder dat je weet of het
wat gaat worden. Straks mail je wekenlang met iemand, ben je heel enthousiast maar valt het in het echt toch tegen en zit je een hele avond met iemand gescheept met wie het helemaal niet klikt!  

Na mijn aanmelding kon ik al snel meedoen, augustus vorig jaar was het. De avond vond plaats in een caf en de sfeer was meteen heel prettig. Ik ging heel open naar de avond: ik verwachtte niet direct dat ik de man van mijn leven zou ontmoeten, maar ik zou me er vast en zeker wel vermaken. En dat klopte. Alle gesprekjes liep leuk. Sommige mannen vroegen heel doelgericht naar werk en hobby's, bij anderen ging het over koetjes en kalfjes. Er zaten veel leuke mannen bij! Er waren er 20, en bij 10 van hen vulde ik een ja in. Tien mannen vulden ook bij mij een ja in, maar niet precies dezelfde 10. Dus uit deze combinatie volgden 7 matches.  

En van die mannen was Peter! Ik zou graag willen dat ik die avond nog eens over kon doen. Toen ik hem ontmoette had ik er geen idee van, dat hij degene zou zijn met wie het zo zou gaan klikken. Op dat moment was hij gewoon een van de mannen die ik aardig vond. Er komen die avond ook zoveel indrukken op je af dat je weer veel vergeet. Ik had dan wel ja bij hem ingevuld, maar achteraf had ik geen idee meer wie hij was! En welke naam hoorde ook alweer bij welk gezicht? Aan de telefoon zei ik tegen hem: ja, jij was diegene met dat donkerblonde haar h? Ik dacht, dan zit ik vast wel goed, de meeste Nederlandse mannen hebben toch donkerblond haar?! Ha ha, ik had verkeerd gegokt: hij is kaal!

Gelukkig had hij hetzelfde. In het mailtje dat hij me na de flitsdateavond stuurde, vroeg hij me of het mij ook zo duizelde. Het was een heel leuk mailtje, maar achteraf bleek dat hij aan al zijn acht matches precies hetzelfde berichtje had gestuurd! Daar maken we nu nog altijd grapjes over.

Ik heb met drie mannen een date gehad, maar hoewel het gezellige avonden waren, was het mij wel duidelijk dat er met twee van hen geen klik was. Met Peter was het wl heel leuk. Het viel me direct op hoe open en eerlijk ik tegen hem durfde te zijn. Hoewel ik toen dacht dat ik hem erg aardig vond, maar niet meer dan dat. Bovendien had hij in het weekend dat we afspraken ng twee dates! Ik verwachtte er dan ook niet veel van. Kort daarna heb ik zelfs nog een keer meegedaan aan een avond flitsdaten. Die keer was ik veel selectiever, ik had toen ook maar n match. Dat was een leuke man, maar uiteindelijk bleek Peter het toch te zijn voor mij.
Twee weken na onze eerste date hebben we weer afgesproken en die avond sprong er onmiskenbaar een vonk over. Sindsdien hebben we elkaar ieder weekend gezien. Het is echt dik aan! Ik ben heel erg blij met Peter. Ik had al haast het gevoel: het is voor mij blijkbaar niet voorbestemd, een leuke, vaste relatie die echt goed aanvoelt. Maar dankzij flitsdate heb ik toch de man van mijn dromen gevonden."
 
Vriendin, Lydia van der Weide

kader Vriendin

 

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen!

Greep uit evenementen

 1. ma 5 jun
  20:00 uur
  Maastricht Speeddaten 30-45 jaar, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Laatste plaatsen!
 2. ma 5 jun
  20:00 uur
  Amsterdam Speeddaten 25-35 jaar, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Laatste plaatsen!
 3. ma 12 jun
  20:00 uur
  Maastricht Speeddaten eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Bijna voldoende vrouwen