Naar de inhoud

"Zonder Flitsdate was dit nooit gebeurd."

In 2011 deed Rosanne mee aan het speeddaten in Utrecht en ontmoette ze Peter aan een van de tafeltjes. Ze zijn nu een aantal jaren bij elkaar. Om de relatie met haar vriend in het zonnetje te zetten wil ze haar liefdesverhaal met ons delen. Dat vinden wij van FlitsDate natuurlijk erg leuk!

De vonk kan ook ná het speeddaten overspringen

Rosanne vertelt haar speeddate-liefdesverhaal:


Hoi Flitsdate,

Zaterdag 5 november 2011 ontmoette ik Peter in Utrecht tijdens flitsdaten. Van beide kanten was het geen ‘liefde op het eerste gezicht’: ik vond hem gezellig om mee te praten, maar ik vond wel dat hij er uitzag als een ‘saai zakenmannetje’, terwijl hij juist de tattoos en piercings, die ik toen had, maar niets vond.

Toch besloten we een keer af te spreken om gezellig verder te kletsen. En nog een keertje, en nog een keertje... Na 1,5 maand besloten we een week naar Gran Canaria te gaan. De vonk was nog niet overgesprongen, maar we konden het wel goed met elkaar vinden.

Gran Canaria was gezellig, maar het was nog niet echt meer dan dat. Het samenzijn kabbelde voort, totdat we besloten om een datum te stellen om te bepalen of we verder met elkaar zouden gaan of niet. Die datum stelden we op 14 februari (heel toepasselijk...).

14 februari brak aan. Rond 18.00 besloten we om niet met elkaar verder te gaan: we hadden het gezellig, maar er was geen vonk. We bleven nog wel bij elkaar die avond. Rond 21.00 die avond keken we elkaar aan en... beseften we dat we een enorme fout begingen. Op dat moment sloeg de vonk over en sindsdien is hij niet meer uitgegaan. We gingen samen op veel vakanties, leerden elkaar veel beter kennen en maakten veel lol.

Na 1,5 jaar kwam hij bij mij in mijn 1,5-kamer appartement wonen. Dat ging goed en een jaar later hebben we ons eigen huis gekocht. Hoewel we allebei bindingsangst hadden en we beiden niet konden geloven dat echte liefde of een gezin voor ons was weggelegd, groeien we nu samen met de gedachte dat echte liefde misschien toch bestaat en wie weet wat de toekomst nog brengen zal...

Eén ding beseffen we heel goed: zonder Flitsdate was dit nooit gebeurd. Om te beginnen zouden we elkaar nooit tegengekomen zijn. En al was dat gebeurd, dan zouden we het nooit in ons hoofd gehaald hebben om te gaan daten. Ik geloof dat we kunnen stellen dat we nog nooit zo gelukkig zijn geweest!

Groetjes,
Rosanne


Na speeddaten Utrecht, Ging Rosanne met haar nieuwe geliefde met vakantie (wintersport)

Bedankt Rosanne. Wij wensen jullie beide veel geluk samen!

Voor alle singles, wil jij ook dit liefdesgeluk ervaren? Het kan tijdens een gezellig avondje speeddaten beginnen. Dus bekijk de agenda en doe mee! We heten je alvast van harte welkom.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen!

Greep uit evenementen

 1. wo 26 jun
  20:00 uur
  Tilburg Speeddaten v 33-45 jaar, m 35-47 jaar, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Bijna voldoende vrouwen
 2. di 2 jul
  20:00 uur
  Enschede Speeddaten 40ers & 50ers, hoger opgeleiden 
  Laatste plaatsen! Laatste plaatsen!
 3. vr 5 jul
  20:00 uur
  Hilversum Speeddaten eind-20ers & 30ers, hoger opgeleiden 
  Vol! (op wachtlijst) Nog plaats